Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet Jove es renova i llueix nou web
PUBLICAT Dimarts, 08.08.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

foto web Canet joveLa Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet ha actualitzat la pāgina web Canet Jove, www.canetjove.cat, per tal que tots els i les joves del municipi puguin accedir a continguts informatius i formatius del seu interčs.

Aquesta web, posada en marxa l’any 2013, s’ha actualitzat per tal d’oferir un disseny 100% responsiu i que tots els i les joves de Canet de Mar la puguin consultar des del seu telčfon, quan vulguin i on vulguin. Alhora, l’actualitzaciķ ha permčs introduir una sčrie de novetats tčcniques dirigides a millorar l’experičncia dels internautes, fent-la més navegable i usable.

La pāgina web Canet Jove és una eina de consulta i comunicaciķ dirigida als i les joves de Canet de Mar on es poden assessorar i informar sobre opcions formatives, propostes d’oci o projectes de mobilitat internacional, a més de consultar o entrar a formar part de la borsa de cangurs i de classes de repās. La pāgina és una de les vies de comunicaciķ digital de quč disposa la Regidoria de Joventut de Canet, doncs també compta amb perfils a les principals xarxes socials com ara Instagram, Twitter i Facebook.

A més a més, durant el curs escolar, els dimarts de 16.30 a 19.30 hores, i de forma presencial, Joventut ofereix un espai de trobada per a joves a La Masoveria.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^