ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament se suma al projecte Liceu a la fresca
El 8 de juliol, La Bohème a la plaça Colomer
PUBLICAT Dilluns, 30.05.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell Liceu a la fresca - ACPO - juliol 2016L'Ajuntament de Canet participa al projecte Liceu a la fresca, una iniciativa del Liceu que vol acostar l'òpera a tots els ciutadans, amb la projecció simultània d'una obra a diferents municipis de Catalunya. Al darrera de la projecció a Canet hi trobem l'Associació Cultural Plataforma Odèon (ACPO), impulsora d'activitats culturals de nivell portades al carrer perquè arribin a tothom. De fet, ha estat l'ACPO qui ha engrescat l'Ajuntament perquè s'afegís al projecte del Liceu, ja que la sol·licitud formal l'havia de fer l'Ajuntament com a institució.

El divendres 8 de juliol, es representarà al Liceu de Barcelona l'òpera La Bohème. I a través de pantalles gegants, també es podrà veure simultàniament a més de vuitanta punts de Catalunya, entre ells, a la plaça Colomer de Canet de Mar. L'Àrea de Cultura i l'ACPO estan treballant per aconseguir-ho. L'activitat formarà part dels actes de la Festa Major i serà gratuïta i a l'aire lliure. Sant Pol i Pineda són els dos municipis veïns que també participen en aquest projecte cultural.

A banda de la projecció de La Bohème, des del Liceu s'activa el concurs per triar la butaca per al cartell de l'any que ve. Només cal que els participants busquin una butaca vermella i s’hi facin una foto a l’aire lliure per penjar-la a les xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) amb l'etiqueta #LaMevaButacaFresca. La butaca guanyadora es presentarà a la roda de premsa de Liceu a la Fresca el 4 de juliol. Les 3 butaques més votades rebran un abonament de platea del Torn d´iniciació per la temporada 2016/17 del Liceu per a 2 persones, assistència a la roda de premsa i visita premium el 4 de juliol. El Liceu escollirà quina de les 3 serà la nova imatge de Liceu a la Fresca per a la promoció de l'any que ve. Entre tots els participants es farà un sorteig de 5 localitats dobles per la La flauta màgica, que es farà al juliol.

Liceu a la fresca - concurs fotografia - 2016

^