ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença la preinscripció al 2n cicle d´Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.
Del 30 de març al 7 d'abril de 2016
PUBLICAT Dijous, 31.03.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell preinscripció escoles - 2016/2017Del 30 de març al 7 d'abril estarà oberta la preinscripció al 2n cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.

Es poden matricular a primer curs de segon cicle d'educació infantil els infants que compleixen els 3 anys l’any 2016 i els més grans als quals correspon cursar aquest nivell en els casos que l’informe d’avaluació psicopedagògica de l’equip d’assessorament psicopedagògic així ho aconsella o bé si han fet una retenció a la llar d'infants.

S'han de matricular al primer curs d'educació primària els nens que compleixen 6 anys l'any 2016 i els d'edat diferent als quals correspon cursar aquest nivell perquè procedeixen del darrer curs d'educació infantil; i al primer curs d'educació secundària obligatòria els nens que compleixen 12 anys l'any 2016 i els d'edat diferent als quals correspon acadèmicament iniciar aquesta etapa.

Cada centre educatiu informa del seu projecte educatiu, dels ensenyaments que imparteix, de les places de què disposa, de l'adscripció a altres centres i si té mitjans específics d'adaptació a determinades discapacitats de l'alumnat.


També s'ha obert el període d'inscripció per als ensenyaments professionals de música i dansa. Del 30 de març al 15 d'abril de 2016.

Per a més informació, enllaçar amb la pàgina del Departament d'Eduació de la Generalitat de Catalunya, cliqueu aquí

Si teniu qualsevol dubte o voleu algun aclariment també us podeu posar en contacte amb l'Àrea d'Educació i Infància de l'Ajuntament, al telèfon: 93 795 46 25 o al correu electrònic: artigagm@canetdemar.cat

^