Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 09.03.2016

La UNED Sènior Canet de Mar enceta el segon semestre amb un balanç global molt positiu. Aquest curs 2015-2016 el centre docent ha incrementat substancialment el nombre de matrícules fins a 170 - unes 72 més que l'any passat- una xifra fins ara mai assolida.

En aquests moments s'ofereixen les assignatures d'història, amb el projecte Qui és qui als carrers de Canet. Aprenem història a través de les persones, continua el curs de Francès, s'ha donat inici al segon nivell d'Anglès (A2) i, a mitjans d'abril, començaran les sortides pel patrimoni català; quatre itineraris culturals que ens traslladaran al Mataró Romà, al Castell medieval de Vilassar de Dalt, a la fàbrica de ceràmica modernista Pujol i Bausis d'Esplugues de Llobregat i també es repassarà la pintura catalana del segle XX amb una sortida a la Fundació Palau de Caldes d'Estrac.

Enguany la oferta sènior de la UNED també s'ha obert als docents dels centres públics i concertats de Canet ja que, com a cursos d'extensió universitària, poden ser convalidats pel Departament d'Ensenyament com a hores de formació continuada per a professorat.

La Regidoria d'Educació es felicita per aquestes dades i es vol consolidar la UNED amb uns 200 alumnes a mitjà termini.