ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La UNED Sènior augmenta un 70% el nombre de matriculacions
PUBLICAT Dimecres, 09.03.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La UNED Sènior Canet de Mar enceta el segon semestre amb un balanç global molt positiu. Aquest curs 2015-2016 el centre docent ha incrementat substancialment el nombre de matrícules fins a 170 - unes 72 més que l'any passat- una xifra fins ara mai assolida.

En aquests moments s'ofereixen les assignatures d'història, amb el projecte Qui és qui als carrers de Canet. Aprenem història a través de les persones, continua el curs de Francès, s'ha donat inici al segon nivell d'Anglès (A2) i, a mitjans d'abril, començaran les sortides pel patrimoni català; quatre itineraris culturals que ens traslladaran al Mataró Romà, al Castell medieval de Vilassar de Dalt, a la fàbrica de ceràmica modernista Pujol i Bausis d'Esplugues de Llobregat i també es repassarà la pintura catalana del segle XX amb una sortida a la Fundació Palau de Caldes d'Estrac.

Enguany la oferta sènior de la UNED també s'ha obert als docents dels centres públics i concertats de Canet ja que, com a cursos d'extensió universitària, poden ser convalidats pel Departament d'Ensenyament com a hores de formació continuada per a professorat.

La Regidoria d'Educació es felicita per aquestes dades i es vol consolidar la UNED amb uns 200 alumnes a mitjà termini.
 

^