ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Bona classificació de la Colla Creixent als campionats sardanistes 2015
PUBLICAT Divendres, 19.02.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Entraga premis colla creixent - febrer 2016El dissabte 13 de febrer la colla Sardanista Creixent, formada per joves de Canet amb edats compreses entre 13 i 17 anys,  va recollir els trofeus de Campions Juvenils dels Territorials de colles de les comarques Barcelonines. L’entrega de premis es va fer al Casinet d’Hostafrancs a les 19.00 hores. La colla Creixent va rebre els trofeus de Campions de lluïment i de Campions de Sardanes Revesses.

El proper dissabte, 27 de febrer  tindrà lloc l’acte d’entrega dels títols obtinguts a la temporada 2015 al Campionat de Catalunya. Es farà a  la fàbrica Llobet-Guri de Calella. La Colla Creixent ha aconseguit el Primer lloc en la classificació Finals Campionat de Revesses per Colla 2015 categoria Juvenil,  ha assolit, també,  el segon lloc a la Final Campionat de Punts Lliures 2015 categoria Juvenil i ha quedat en quarta posició al campionat Juvenil de Lluïment 2015 darrera de les colles Montgrí 2000 de Torroella de Montgrí, Nova Tarragona Dansa de Tarragona i Estel de les Gavarres de Cassà de la Selva.

Al concurs, que està format per diverses especialitats o modalitats com lluïment, revesses i punts lliure, es van presentar sis colles sardanistes en la categoria Juvenil. Aquesta categoria constava de quatre concursos i la final que es va celebrar el 15 de novembre de 2015 a Valls.  

Destacar el títol obtingut pel Marc de Miguel al Campionat de Catalunya, va aconseguir el títol individual de campió juvenil de sardanes revesses.

^