Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Es reforça el pacte comarcal per a la reactivació econòmica dels polígons industrials
PUBLICAT Dimarts, 09.02.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

foto signatura PAE - ce Aj LlavaneresCanet de Mar forma part des de l'inici, del pacte per a la reactivació dels polígons industrials, signat al març de 2015. Aquesta setmana passada, s'ha reeditat el compromís comarcal, amb la inclusió de nous ajuntaments i del TecnoCampus Mataró-Maresme. Tots ells es comprometen a treballar conjuntament amb l'objectiu d'atraure inversió i crear ocupació donant un nou enfocament als polígons industrials sense activitat i la potenciació dels polígons existents.

Tots els signants del PAE Maresme (Polígons d'activitat econòmica) comparteixen la prioritat estratègica de la millora de la competitivitat a nivell sòcio-econòmic i la creació d'ocupació en els seus respectius àmbits territorials. A més a més, entenen que un camí per aconseguir-ho és l'atracció d'activitats inversores i l'ocupació de sòl disponible mitjançant noves activitats empresarials i la dinamització dels polígons actuals.

En representació de l'Ajuntament de Canet, han participat a la signatura de reedició del PAE l'alcaldessa Blanca Arbell i la regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas.

El PAE està subscrit pel Consell Comarcal del Maresme; els ajuntaments d'Argentona, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera de mar, Calella, Canet de Mar, Dosrius, Mataró, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Santa Susanna, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar; i les entitats: Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), Associació dels Empresaris de Polígons Industrials de Pineda de Mar, TecnoCampus i UPIC-Unió de Polígons i Industrials de Catalunya.
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^