ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El cap de setmana passat, 80 persones van donar sang a Canet
PUBLICAT Dimarts, 02.02.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Donar sangEl dissabte 30 i el diumenge 31 de gener, el Banc de Sang i de Teixits va organitzar una campanya de donació de sang  a Canet de Mar. Aquesta vegada van participar-hi gairebé un centenar de persones, vuitanta de les quals eren aptes per donar sang. Les altres 18 van ser oferiments que es van descartar per diferents motius.

La recollida de sang és una tasca necessària per què els hospitals i les clíniques puguin dur a terme intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, transplantaments d´òrgans i d´altres malalties relacionades amb la sang.

La donació és l´únic mitjà pel qual es pot obtenir la sang, és per això que la donació no ha d'estar lligada a situacions de tragèdia o d'emergència sinó que ha de ser un acte quotidià i habitual a les nostres vides. Només donant sang amb regularitat, disposarem sempre de sang suficient i segura en estoc.

Recordem que els homes poden donar fins a 4 vegades a l'any i les dones, 3, sempre i quan es respecti l'interval mínim de dos mesos entre donacions.

^