Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 06
sant jordi
Canet Rock 014
Pancarta 10
Canet Rock 014
pancarta 15
Pancarta 13
Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 03
Pancarta 11
Pancarta 12
Pancarta 05
Pancarta 14
Pancarta 07
Pancarta 01
NOTÍCIES
Trobada dels agents econòmics per crear sinèrgies al voltant de Joc de Trons

Joc de trons - galetes mysweetdreamscupcakesAquesta tarda, a les 15.30 hores al CRTTT - Escola de Teixits, es fa una reunió a la qual assisteixen els agents econòmics que estan col·laborant amb el Pla de promoció local vinculat amb el fenomen Joc de Trons a Canet. L'ha convocada la regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas, que ja fa setmanes que està treballant perquè Canet aprofiti l'oportunitat i el ressò mediàtic que ens aporta el rodatge de la sèrie al municipi.

De moment estan naixent iniciatives com les samarretes que ja s'exhibeixen als aparadors de les botigues La Gruta i My Sweet Dreams Cupcakes o les galetes que han creat expressament els propietaris d'aquesta darrera botiga. A banda del que ofereix cadascú, s'han començat a crear col·laboracions entre establiments i empreses, com l'exposició de productes promocionals de la sèrie que distribueix l'empresa amb seu a Canet Visto en pantalla i que podeu veure a l'aparador de My Sweet Dreams Cupcakes.

Es tracta de saber conjuntar el potencial de Canet, que té un reclam inigualable amb tota la iconografia i el patrimoni modernista, començant per mateix Castell, amb la imatge fantàstica i misteriosa de Joc de Trons.

Més informació sobre Joc de Trons

Informació publicada el 9 de setembre de 2015
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat