ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Biblioteca de Canet, convidada destacada a La Setmana del llibre en català
PUBLICAT Dimecres, 02.09.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

la setmana del llibre - webDel 5 al 14 de setembre, se celebra a l'avinguda de la Catedral de Barcelona, la 33a edició de la Setmana del llibre en català. El dia 8, que és festiu a Canet, és el dia dedicat a les biblioteques. Enguany se celebren 100 anys del naixement de les primeres biblioteques públiques del nostre país, entre les quals hi ha la nostra. La Biblioteca P. Gual i Pujadas va néixer al 1916, gràcies al suport que els consistoris catalanistes dels alcaldes Marià Serra (1912 - 1914) i Salvador Busquets i Codina (1915 - 1919), van donar a la Mancomunitat de Catalunya.

Canet doncs, serà present a la jornada del proper dimarts, juntament amb representants de 50 biblioteques catalanes. L'acte central serà a la tarda i el presentarà Màrius Serra. Hi haurà bufada d'espelmes, presentació del premi BORNI del Born Centre Cultural, xerrades i signatures d'exemplars. A banda d'això, la biblioteca de Canet gaudirà de 400 euros per adquirir llibres per al nostre equipament.  

Enllaç al programa de TV3 on es parlava de la Setmana del Llibre en Català amb l'assistència de la directora de la Biblioteca P. Gual i Pujadas per a la bufada d'espelmes: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/divendres/el-mon-del-llibre-en-catala-i-els-berenars-del-gotic/video/5549743/

Enllaç al programa Informatius en Directe de BTV: http://www.btv.cat/alacarta/btv-directe/41426/

^