ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte
13.06.2015
21:30h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
La Nocturna de Canet 2015
8 i 15 km de muntanya - Corrent o caminant
Lloc
Plaça Macià
Organitza
Triesport Canet
Preu
13 euros fins al 30 de maig i 15 euros fins a acabar inscripcions
Tipus d'acte
Esports

Cartell La Nocturna de Canet - 2015El dissabte 13 de juny de 2015 torna La Nocturna de Canet!

Es podrà escollir entre dos circuits de 8 o 15 km, que començaran a la plaça Macià i transcorreran pels voltants de la Creu de Pedracastell, que podràs fer corrent o caminant.

La cursa és apte per a totes les edats i tots els públics, això sí, si corres no t´oblidis del teu frontal i si camines del teu lot!

La inscripció inclou: participació a la cursa, cronometratge amb xip d´un sol ús, samarreta de la cursa, bossa del corredor, avituallaments, servei de fisioteràpia gratuït, servei de guardarroba, botifarrada, sorteig de regals etc.


Aquest any, col·laborem amb la Fundació del Banc dels Aliments i el projecte està enfocat des de tres vessants:

- Una part de cada inscripció es dirigeix a l´adquisició dels aliments que la Fundació més necessiti en aquests moments.

- Per a cada participant que el dia 13 de juny arribi a meta, l´Obra Social “la Caixa” (col·laborador oficial de la cursa) donarà 2 euros al Banc dels Aliments.

- Es promou la recollida d´Aliments mitjançant La Nocturna i es fa extensible a tots els ciutadans que vulguin aportar el seu granet de sorra a aquesta causa solidària, incentivant que cadascú porti aliments a l´estand habilitat al recinte de la cursa el mateix dia 13. Amb la col·laboració de La Creu Roja Maresme Centre.

Inscripcions a: www.triesport.com o a CanetMBike (C/Cuba 24, Canet de Mar)

^