ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cultura exposa Tenas i el mar al Museu Marítim de Barcelona
PUBLICAT Dijous, 09.04.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Invitació Tenas i el marEl proper 14 d'abril a les 19.00 hores, tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona, la inauguració de l'exposició Tenas i el mar. Aquesta és una mostra que organitza l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, conjuntament amb l'Estudi Tenas 1694 i el Museu Marítim i que podreu veure al vestíbul del Museu fins al 14 de juny.  Durant l'acte d'inauguració es presentarà també el catàleg de l'obra de Josep Tenas que l'Ajuntament ha elaborat amb Salvador Castellà i Llum Torrents, dos grans coneixedors de l'obra de l'artista.

A Tenas i el mar, s'hi exposaran una quarantena d'obres de Josep Tenas, realitzades amb acrílic, tinta xinesa i tècnica mixta durant els anys vuitanta i noranta del segle XX. El mar ha estat sempre un element molt present en l'obra del pintor canetenc així com tot allò que hi té a veure, pescadors, barques, cases i barris mariners, sorra, vent i anant més enllà copsant també la duresa del medi, el dolor i l'amor que l'envolta. 

Josep Tenas (Canet de Mar, 1943 - 1996) va morir jove, però va deixar-nos un intens llegat artístic que la seva vídua i companys han tingut cura de fer perdurar.  El 1993, Tenas va inaugurar el taller i sala d'exposicions Estudi Tenas 1964 aquí a Canet i durant tots aquests anys hi hem vist esplèndides mostres de difusió de l'art local i forani.

Us convidem doncs, al Museu Marítim de Barcelona durant aquest període del 14 d'abril al 14 de juny a gaudir de l'exposició Tenas i el Mar.


Invitació exposició Tenas i el mar

^