Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 25.11.2014

Verdura al mercatEl Servei de Joventut del Consell Comarcal participa en el projecte Fórmula Jove impulsat per la Direcció General de Joventut i que té l'objectiu de facilitar la inserció laboral de joves en situació d'inactivitat i baixa qualificació formativa.

Dos joves de Canet han entrat a formar part d'una formació especialitzada en agricultura ecològica, juntament amb tretze nois més de municipis veïns com Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Cabrera, Malgrat, El Masnou i Tordera. Aquesta formació es completa amb sessions sobre competències bàsiques i transversals. La nostra comarca és rica en producció de proximitat i l'agricultura ecològica és un sector emergent que requereix de personal qualificat. En aquest context, es preparen projectes com el que dóna aquesta oportunitat de formació i per tant de futur a aquests joves.

El programa va començar a l'octubre i finalitzarà aquest desembre. Inclou 90 hores de formació específica en horticultura ecològica en una horta de Cabrera, 15 hores de català, 15 hores de competències TIC, 8 hores de manipulació d'aliments, 15 hores de competències transversals i aproximació al món laboral i 70 hores de pràctiques que faran a diferents hortes de la comarca.