ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dos joves de Canet participen en un programa que els forma en agricultura ecològica
PUBLICAT Dimarts, 25.11.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Verdura al mercatEl Servei de Joventut del Consell Comarcal participa en el projecte Fórmula Jove impulsat per la Direcció General de Joventut i que té l'objectiu de facilitar la inserció laboral de joves en situació d'inactivitat i baixa qualificació formativa.

Dos joves de Canet han entrat a formar part d'una formació especialitzada en agricultura ecològica, juntament amb tretze nois més de municipis veïns com Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Cabrera, Malgrat, El Masnou i Tordera. Aquesta formació es completa amb sessions sobre competències bàsiques i transversals. La nostra comarca és rica en producció de proximitat i l'agricultura ecològica és un sector emergent que requereix de personal qualificat. En aquest context, es preparen projectes com el que dóna aquesta oportunitat de formació i per tant de futur a aquests joves.

El programa va començar a l'octubre i finalitzarà aquest desembre. Inclou 90 hores de formació específica en horticultura ecològica en una horta de Cabrera, 15 hores de català, 15 hores de competències TIC, 8 hores de manipulació d'aliments, 15 hores de competències transversals i aproximació al món laboral i 70 hores de pràctiques que faran a diferents hortes de la comarca.


     

^