ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Brigada fa reformes al segon institut i a l'escola Misericòrdia
PUBLICAT Dimarts, 09.09.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest estiu la Brigada d’Obres i Serveis ha estat reparant l’entrada del segon institut públic – SES Canet i un talús a l’Escola Misericòrdia.

Aquestes obres van haver de quedar posposades l’any passat ja que no es van poder dur a terme abans del començament del curs acadèmic. Ara, aprofitant les vacances dels escolars, s’ha pogut millorar l’entrada al segon institut amb l’enrajolament de la vorera, el seu anivellament amb la creació d'esglaons en la part més inclinada i la col·locació de mobiliari urbà, en concret paperes. També s’han posat tanques a la part que dóna al rial i que podia ser perillosa pels alumnes.

La Brigada també ha estat treballant en la reparació d’un talús a l’Escola Misericòrdia amb formigó gunitat, que és un sistema de projecció de formigó que permet aconseguir gran resistència i molt bona impermeabilització. Aquest talús està situat entre la Deixalleria i la zona d’Educació Infantil de l’Escola i produïa moltes humitats. Amb aquestes reformes, s’aconseguirà fer un bon drenatge i es faran desaparèixer les humitats. Per acabar s’ha restaurat la teulada d’aquest edifici.

Tot estarà acabat i en condicions per al començament del curs 2014-15

Obres millora segon institut - setembre 2014   Pati escola Misericòrdia

^