ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres
13.06.2014
19:30h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Presentació dels llibres: Partida subhastada i La lletra del rei d´Antoni Farriols
Lloc
Sala de presentacions del pavelló municipal d'esports
Adreça
carrer Catalunya, s/n
Organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar i Club de Scrabble en Català Canet de Mar
Preu
Gratuït
Tipus d'acte
Literatura

Presentació dels llibres d'Antoni FarriolsAntoni Farriols va néixer a Monistrol de Montserrat l´any 1965. Filòleg de formació, sempre ha treballat com a professor de Llengua i Literatura Catalanes. Entén la llengua com l´eina bàsica de relació entre persones, però també per a tot allò que aquesta té de lúdic. A les seves obres combina la creació literària i la passió pel joc lingüístic. En “Partida subhastada”, la seva primera novel·la, juga amb les paraules; a “La lletra del rei”, els jocs són de paraules.

Sinopsi “Partida subhastada”

En Nil i la Bet són dos joves estudiants de Batxillerat que es veuen involucrats en un morbós joc cibernètic: una partida de scrabble per Internet. Però allò que inicialment sembla un innocent repte internàutic, de mica en mica va prenent un caire molt particular i perillós per als protagonistes. De seguida la parella s´obsessiona per la partida i està permanentment pendent de l´ordinador. Sense adonarse´n, tot es transforma en una autèntica història de por quan els dos joves van lligant caps entre les successives jugades de la partida i tot un seguit d´estranys assassinats que apareixen en la premsa. Completament atrapats pel joc, arriba un moment que ja no poden fer marxa enrere. Hauran d´intentar descabdellar els enigmes i els jocs de paraules per guanyar la partida i, potser, per salvar la vida. Mentre juguen, els protagonistes lluiten també per entendre´s enmig de complicitats però també de retrets. Una relació que frega sempre la frontera subtil entre l´amistat i l´amor. Un altre repte que hauran d´afrontar.

Sinopsi “La lletra del rei”

A en Narcís se li ha girat feina. Li ha caigut a les mans una herència amb un encàrrec complicat. El seu avi li demana que recuperi un escrit medieval molt important que algú ha robat. Per trobar-lo, haurà de viatjar força i descabdellar totes les pistes que el lladre li va deixant en forma d´enigmes. Alhora, haurà d´escapolir-se d´una gent molt perillosa que van al darrere del mateix document i als quals, aparentment, no els costa gaire tirar pel dret. D´altra banda, haurà de procurar que la Neus, la seva xicota i companya d´aventures, no s´afarti abans d´hora de la recerca i d´ell. Enigmes, corredisses, nervis, perill i fins la vida en joc per un premi estrany que no se sap si s´aconseguirà quan es desperti del malson.

Més informació a:
http://www.canetdemar.cat/entitats/llengua
http://www.canetdemar.cat/entitats/scrabble

^