ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte
14.06.2014
21:30h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
1a edició de La Nocturna de Canet
Lloc
Sortida plaça de l'Església
Organitza
Triesport Canet

Cartell 1a Nocturna de Canet - juny 2014La cursa s’enmarca en una jornada solidària on Triesport Canet, juntament amb altres entitats locals col·laborarem amb Amnistia Internacional en un entorn esportiu i festiu (activitats, botifarrada, concerts, etc.)

El dia 14 de juny, lluna plena, tindrà lloc La Nocturna de Canet. 


Hi haurà dos circuïts per escollir, un de 8 km i un altre de 13 km de recorregut des del centre del poble fins a la Creu PedraCastell, que es podran fer corrent o caminant.

La cursa és apte per a totes les edats i tots els públics, això sí, si corres no t’oblidis del teu frontal, i si camines, del teu lot!


A més a més, podràs gaudir d’una autèntica festa de l’esport. La inscripció també inclou botifarrada per sopar, samarreta tècnica i bossa amb obsequis dels col·laboradors, servei de fisioteràpia, guarda roba, premis pels guanyadors... A més de ser solidari ja que 1 euro de la inscripció va destinat a Amnistia Internacional, per un projecte engegat per Esplai Bitxus Canet.


Les inscripcions es poden fer online a través de la nostra pàgina web o presencialment a la botiga especialitzada en bicis CanetMbike (C/ Cuba 24,Canet de Mar)


Per a més informació, a la nostra pàgina web: www.triesport.com 

o també a la nostra pàgina de facebook: www.facebook.com/triesportcanet

^