ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dijous
25.07.2013
21:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Reunió del projecte Cap plat buit a Canet
Lloc
Centre Parroquial
Organitza
Canet en Acció

Canet en Acció és una plataforma oberta a totes les entitats de Canet que vulguin participar en qualsevol activitat de manera conjunta. La primera activitat que va dinamitzar va ser l'Onada Solidària per recaptar fons pels damnificats del tsunami del sud-est asiàtic l'any 2.004.  

La segona convocatòria de Canet en Acció va ser els passats 21 i 23 de juny per fer una pluja d'idees de com podríem col•laborar per ajudar les més 200 famílies canetenques que actualment estan passant greus dificultats, fins i tot per poder alimentar-se adequadament.

Es va proposar tirar endavant entre tots el projecte Cap plat buit a Canet amb la finalitat de col•laborar amb els serveis socials del poble i d'ajudar-los a cobrir les necessitats bàsiques alimentàries de les famílies a les que malauradament no poden ajudar pel desbordament que suposa la situació actual.
 
La pluja d'idees dels passats 21 i 23 de juny va ser molt interessant i al llarg d'aquest mes hem anat a visitar iniciatives molt bones que ja fa temps que es porten a terme amb gran èxit a poblacions com Pineda, Arenys de Mar, Manresa i alguns barris de Barcelona.

Ens agradaria molt que la vostra entitat es sumés a la voluntat de tirar endavant aquest projecte i és per aquest motiu que Us convidem a la reunió d'aquest dijous 25 al Centre Parroquial de Canet a les 21.00 hores.

^