Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 03
Pancarta 04
Pancarta 11
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 12
sant jordi
Pancarta 05
Canet Rock 014
Pancarta 09
Canet Rock 014
pancarta 15
Pancarta 10
Pancarta 14
Pancarta 13
Pancarta 06
NOTÍCIES
Audiollibres, una novetat del servei de biblioteca

Imatge audiollibres - bibliotecaL'activitat diària a la Biblioteca P.Gual i Pujadas, posa de manifest que la seva tasca sobrepassa la difusió de la cultura a la població. La Biblioteca és un punt de trobada, un espai de col·laboració entre usuaris, un lloc on estudiar amb calma, ampliar coneixements i fer recerca de temes d'interès o simplement punt d'accés a la realitat informativa del país i del món. Per això és molt fàcil trobar-hi diàriament nens i nenes fent els deures o llegint contes, joves i adults estudiant i preparant matèries universitàries i usuaris llegint diaris i revistes d'actualitat. A banda de l'elevat trànsit de persones que hi van a fer tràmits, a buscar o endur-se llibres i fer consultes puntuals.

Però la biblioteca, mica en mica i sobretot gràcies a formar part de la xarxa de biblioteques de la Diputació, està adaptant el seu fons i la seva activitat diària a les noves tecnologies. A la xarxa wifi, que ja fa molts mesos que està disponible a tot l'equipament, se li han anat afegint diferents iniciatives, com ara l'espai internet i +, la biblioteca virtual i ara els audiollibres.

L'accés lliure a la cultura és un dret i per això iniciatives com la biblioteca virtual, ajuden a fer-la més accessible a tothom. L'expressió la biblioteca a un clic, és ara més real que mai. Amb el carnet d'usuari es poden fer moltes gestions des de l'espai virtual i els audiollibres en són la més nova.

A través de la xarxa de biblioteques, els usuaris poden descarregar-se gratuïtament audiollibres en mp3, en català i castellà. Els audiollibres són llibres parlats, en la seva versió íntegra de l'obra original, llegits en veu alta per locutors, sense música de fons. Són obres clàssiques i actuals, agrupades en diferents categories. 

Entreu-hi i comproveu-ho.

Informació publicada el 13 de febrer de 2012
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat