ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El canetenc Setxu Xirau exposa aquests dies a Barcelona
PUBLICAT Dijous, 13.12.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Setxu Xirau exposició desembre 2018"The Book of Butterflies" és el títol de l'exposició que s'inaugura avui i que podeu veure fins aquest diumenge al Reial Cercle Artístic de Barcelona. Xirau, que juga amb la conversió metafòrica del món animal, mostra les papallones com allò que signifiquen en moltes cultures orientals, l'encarnació de l'ànima, que es transforma i canvia per esdevenir sempre millors.

Amb aquesta exposició col·labora amb la La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la lluita contra el càncer. Tots els qui us hi acosteu, podreu conversar amb en Setxu, ja que hi ha portat l'original sofà de casa seva i s'hi estarà durant tota l'exposició. "Recibir en casa" és el que farà perquè tothom, familiars, amics, coneguts i saludats, puguin celebrar amb ell el comiat d'un any que a nivell de salut ha estat annus horribilis per l'artista que, per motius de salut, ha hagut de passar llargues estones entre el llit de l'hospital i el sofà de casa.

Celebrem doncs la recuperació d'en Setxu i gaudim de l'expressió pictòrica entre quietud i moviment del vol de les seves papallones.

^