Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'obre la convocatōria per solˇlicitar les beques de menjador escolar
Del 5 al 20 de juny
PUBLICAT Dilluns, 05.06.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

escola misericōrdia menjador 06Aquesta setmana s'inicia el període de solˇlicitud dels ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2017 - 2018. Hi poden optar tots els menors escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics de Tota la informaciķ necessāria per fer aquest trāmit la trobareu a la Secretaria de les escoles, a l'Oficina d'Atenciķ al Ciutadā de l'Ajuntament i a l'apartat de la Finestreta Digital del web municipal.

És important tenir en compte que:

- L'ajut s'ha de solˇlicitar a l'Ajuntament on s'estigui empadronat

- És un ajut per alumnes que facin ús del servei de menjador escolar. És condiciķ indispensable que el centre disposi d'aquest servei.

- Llevat dels alumnes que faran P3, la resta han de facilitar l'IDALU de l'alumne. És un codi identificador únic que s'assigna a cada alumnes. Si no el sabeu, l'heu de consultar al centre educatiu.

- Com a identificaciķ dels majors d'edat, no serā vālid el passaport. S'ha de presentar DNI o NIE vigent dels pares i/o tutors legals de l'alumne solˇlicitant i de tots els membres de la unitat familiar que figurin al volant de convivčncia. Aquest volant s'expedirā des del mateix Ajuntament.

- Les solˇlicituds s'han de fer dins el període de convocatōria. Fora d'aquest termini només ho podran demanar els alumnes nouvinguts a la comarca sense plaįa assignada i els alumnes amb situacions sobrevingudes en quč la situaciķ econōmica familiar s'ha vist afectada per forįa major i estigui degudament justificada pels serveis socials.

- Es recomana als solˇlicitants que facin la declaraciķ de la renda.

Entreu a l'espai de trāmits i gestions del web per descarregar-vos els impresos corresponents.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^