Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 13
sant jordi
Canet Rock 014
Pancarta 06
Pancarta 11
Pancarta 10
Pancarta 14
Canet Rock 014
Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 02
Pancarta 12
Pancarta 01
Pancarta 09
Pancarta 05
pancarta 15
Pancarta 08
Pancarta 04
NOTÍCIES
S'obre la convocatōria per solˇlicitar les beques de menjador escolar
Del 5 al 20 de juny

escola misericōrdia menjador 06Aquesta setmana s'inicia el període de solˇlicitud dels ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2017 - 2018. Hi poden optar tots els menors escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics de Tota la informaciķ necessāria per fer aquest trāmit la trobareu a la Secretaria de les escoles, a l'Oficina d'Atenciķ al Ciutadā de l'Ajuntament i a l'apartat de la Finestreta Digital del web municipal.

És important tenir en compte que:

- L'ajut s'ha de solˇlicitar a l'Ajuntament on s'estigui empadronat

- És un ajut per alumnes que facin ús del servei de menjador escolar. És condiciķ indispensable que el centre disposi d'aquest servei.

- Llevat dels alumnes que faran P3, la resta han de facilitar l'IDALU de l'alumne. És un codi identificador únic que s'assigna a cada alumnes. Si no el sabeu, l'heu de consultar al centre educatiu.

- Com a identificaciķ dels majors d'edat, no serā vālid el passaport. S'ha de presentar DNI o NIE vigent dels pares i/o tutors legals de l'alumne solˇlicitant i de tots els membres de la unitat familiar que figurin al volant de convivčncia. Aquest volant s'expedirā des del mateix Ajuntament.

- Les solˇlicituds s'han de fer dins el període de convocatōria. Fora d'aquest termini només ho podran demanar els alumnes nouvinguts a la comarca sense plaįa assignada i els alumnes amb situacions sobrevingudes en quč la situaciķ econōmica familiar s'ha vist afectada per forįa major i estigui degudament justificada pels serveis socials.

- Es recomana als solˇlicitants que facin la declaraciķ de la renda.

Entreu a l'espai de trāmits i gestions del web per descarregar-vos els impresos corresponents.

Informaciķ publicada el 5 de juny de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat