ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Celebrem el dia internacional de la dona treballadora
Activitats fins al 12 de març
PUBLICAT Dilluns, 07.03.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

imatge cartell biblio dia dona treballadoraLa nostra participació en la celebració del Dia internacional de la dona treballadora, que és el 8 de març, està organitzada com ja és habitual, per les entitats locals vinculades al món de la dona. Sàlvia, Associació de dones, encapçala els actes als quals s'afegeixen altres entitats i regidories, com les de Benestar Social o Cultura.

Després d'escoltar divendres els mites i llegendes sobre el sostenidor, en la xerrada que va fer Francesc Puertas a la Biblioteca P. Gual i Pujadas, aquest dimarts l'historiador local Xavier Mas en acostarà la figura de Montserrat Roig i la seva vinculació amb Canet de Mar. Serà a les 18.00 hores a l'Aula Magna del CRTTT.

Divendres, una nova xerrada. En aquesta ocasió de nou a la Biblioteca amb un itinerari poètic a través de textos de Virgínia Woolf. A les 20.00 hores amb l'actriu i dramaturga Núria Navarro. 

I dissabte 12 serà el dia central de la celebració de l'efemèride. Es projectarà la pel·lícula Si de verdad quieres, protagonitzada per Meryl Streep i Tommy Lee Jones, en què una parella que porta casada molts anys, se sotmet a una sessió intensiva per determinar si segueixen junts o es divorcien. 

Llegiu el manifest del Dia internacional de la dona treballadora que hem publicat al l'espai de l'alcaldessa Blanca Arbell.

Manifest Dia de la Dona - alcaldessa ERC

Manifest Dia de la Dona - alcaldessa ERC

Fitxer: DIA_DE_LA_DONA_manifest.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 16.72 kB

^