ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El POUM se sotmet a votació del Ple aquest dijous
PUBLICAT Dimecres, 18.03.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell Ple extraordinari 19/03/15Aquest dijous, 19 de març, tindrà lloc un Ple extraordinari per debatre i sotmetre a votació l'aprovació inicial del POUM, el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Com que es tracta d'un tema d'àmplia repercussió ciutadana i hi haurà una exposició gràfica del document que es presenta al plenari, la sessió se celebrarà a l'Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits.

El procés d'elaboració del POUM va començar amb l'inici del Mandat, ara fa gairebé quatre anys. Per poder-lo elaborar, es va crear la Comissió de Seguiment de Planejament Urbanístic, formada per l'alcalde, que és qui la presideix, un representant de cada grup municipal amb representació municipal, l'arquitecta i la secretària de la corporació.

A més a més, s'ha comptat amb ajut extern professional, que ha assessorat i guiat en els termes específics del treball, com són un coordinador, un geògraf, un economista, una empresa especialitzada en avaluació ambiental i mobilitat, assessoria jurídica externa i tècnics de la Generalitat, aquests darrers per elaborar estudis d'inundabilitat i de riscos geològics.

El POUM ha comptat amb un pla específic de participació ciutadana, que va ser molt actiu en la fase d'aportació d'idees i en la valoració de possibilitats, usos i recursos disponibles.

Tenint en compte la repercussió ciutadana d'aquest punt del Ple i el document gràfic que s'hi ha d'exposar, l'Alcaldia ha decretat que la sessió se celebri en una sala amb millors condicions d'aforament i difusió gràfica. Per aquest motiu, el Ple es fa, de forma exclusiva per aquesta ocasió, al CRTTT - Escola de Teixits. Des de l'Ajuntament s'està habilitant la sala perquè tal i com estableix la legislació, la Sala de Plens ha de reunir unes condicions especials que posin de manifest que es tracta d'un acte corporatiu.

Convocatòria del Ple extraordinari

^