ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Arranjament de l'enllaç entre el passeig Marítim i la platja de Canet
Zona del Pla de Sant Crist
PUBLICAT Dimecres, 10.12.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Obres passeig marítim alçada policia - desembre 2014La zona coneguda com a Pla de Sant Crist, que enllaça el final del passeig Marítim amb la platja direcció Sant Pol, està en obres aquests dies. El Ministeri d'Agricultura està duent a terme l'arranjament del camí que facilita el pas de persones per aquest tram de platja i permet allargar la zona de passeig de vianants i esportistes. S'està substituint el camí que hi havia fins ara per un altre que s'adeqüi a la normativa del Ministeri i compagini la protecció del medi ambient i l'entorn natural i la defensa del domini públic marítim i terrestre. S'hi permetrà només el pas d'ambulàncies en cas de necessitat.

És un camí de connexió entre el nostre passeig Marítim i la platja de les Roques de Sant Pol i passa per darrere la Comissaria de la Policia Local i el Club Vela Canet.

Aquest espai és el que, des de l'Ajuntament i les entitats locals, ha volgut ser recuperat com a zona protegida. Al 2006 ja es va fer una primera actuació de preservació i recuperació de la platja i la vegetació pròpia de la nostra zona. Aquest 2014, la Brigada d'Obres i Serveis, en coordinació amb l'Àrea de Medi Ambient, van renovar la corda i part dels pals que delimiten l'espai protegit i van netejar-ho perquè quedés en condicions.

Ara és el Ministeri qui fa un arranjament del camí del qual podrem seguir gaudint per passejar per aquest tram de la nostra platja.

^