ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alcalde Jesús Marín envia al president Mas l'acord de suport a la consulta del 9N
PUBLICAT Dimarts, 23.09.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

signatura certificat suport 9NAquest matí, després de la celebració ahir del Ple extraordinari que tenia com a punt únic l'acord de suport del món local a la convocatòria de consulta sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre de 2014, l'alcalde, Jesús Marín, ha signat el certificat i la notificació d'aquest acord als  presidents de la Generalitat i el Parlament,  l'ACM, l'AMI.

L'Ajuntament de Canet s'ha compromès així a donar suport a la convocatòria de la consulta. Al text de la moció, que es va aprovar per 13 vots a favor (regidors de CiU, ERC, UMdC i un regidor del PSC) i 4 en contra (2 regidors del PSC i els regidors del PP), s'especifica l'acord de prendre el compromís amb la realització d'aquesta consulta, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, fent una crida a la participació. També donar ple suport al president i al govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria i a la materialització de la consulta del 9N dins el marc legal que és la Llei de consultes populars no refrendàries i participació ciutadana, aprovada pel Parlament divendres passat. 

Aquest mateix matí, des de la Secretaria municipal, s'han fet els tràmits per dur a terme el tercer punt de l'acord d'ahir, que és comunicar-ho al president de la Generalitat, a la presidenta del Parlament i als grups parlamentaris. També a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i a l'Associació de Municipis de Catalunya (ACM). Seran aquests els qui ho trametran, de forma conjunta al president del Govern Espanyol, al president del Congrés dels Diputats, al secretari general de les Nacions Unides, al president del Parlament Europeu, al president del Consell de la UE i al president de la Comissió Europea.

Ple 22 09 14

Certificat moció Ple extra 220914

Certificat moció Ple extraordinari 220914

Fitxer: Ple_municipal_extra_220914.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 83.79 kB

^