ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Joventut organitza un taller de sensibilització social
Dimecres 19 de febrer
PUBLICAT Dimecres, 12.02.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Taller joventut - 19 de febrer de 2014El proper dimarts es farà a La Masoveria el taller que s'havia de fer a principis de mes i que finalment es va haver d'ajornar. Es tracta d'un taller de sensibilització social que porta per títol Mòbils High Tech - Vides Low Cost, una clara referència als estris de nova tecnologia que acompanyen les nostres vides, tant sacsejades per la crisi econòmica i de valors i el malbaratament de recursos naturals que la societat du a terme per viure. 

S'adreça principalment al jovent i ho fa a partir d'un documental, Blood in the mobile, on s'aborda la problemàtica de l’explotació dels recursos naturals, la relació amb els conflictes armats i amb les noves tecnologies, concretament amb la telefonia mòbil, la responsabilitat de les empreses, i les pautes de consum de la societat actual.  A banda del visionat del documental i el debat posterior que aquest generarà, el taller donarà pautes per accions concretes de denúncia que tots els participants poden desenvolupar.

El taller, que és gratuït, es farà el dimarts 19, de 18.00 a 20.00 hores a La Masoveria. Us hi podeu inscriure a través d'aquest formulari.

Aquesta no és l'única activitat que organitza Joventut. De cara al març s'està preparant un curs de cangurs, al qual també us podeu inscriure ja.

^