ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament fa un cens d'activitats comercials
PUBLICAT Dimecres, 22.01.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest gener, l'Ajuntament, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, ha encarregat un cens de les activitats comercials que es desenvolupen a Canet.  Ho farà l'empresa Lavola, que ja ha dut a terme altres treballs pel consistori i per tant coneix bé el municipi. Durant aquest mes de gener s'iniciarà el treball de camp. Des de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ja s'ha avisat als comerços locals perquè estiguin al corrent d'aquesta iniciativa que permetrà tenir comptabilitzats tots i cadascun dels establiments de Canet per tal de millorar la planificació comercial i poder dur a terme bones actuacions per millorar la competitivitat comercial i afavorir així el desenvolupament econòmic del municipi.

El cens consisitirà en l'elaboració d'una base de dades d'establiments situats en planta baixa on es desenvolupin activitats comercials així com dels locals buits. D'entre les tasques a realitzar comportarà la realització de fotografies dels diversos establiments. El resultat serà un document rigorós i complet, ja que comptarà amb la georeferenciació dels establiments, que estaran codificats segons la classificació del Departament de Comerç de la Diputació i la classificació CCAE, que és acurada i molt específica. Això també permetrà, d'altra banda, dur a terme un millor assessorament a les noves iniciatives que es vulguin implementar al municipi.

Aquesta actuació, com hem dit, és possible perquè comptem amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, concretament de la Gerència de Serveis de Comerç de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, que completa l'aportació municipal inclosa al pressupost del 2014.

El comerços que desitgin més informació sobre el cens, poden adreçar-se a l'Àrea de Promoció Econòmica.

Pla Estratègic de Desenvolupament Local

^