ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Un aire de família, la sortida de l'octubre al teatre
Entrades a la venda a partir del 26 d'agost
PUBLICAT Dilluns, 19.08.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell teatre octubre 2013L'Àrea de Cultura ja té a punt la sortida al teatre del mes d'octubre. Serà el dia 9 i l'obra escollida és Un aire de família, que es representa a partir del setembre al Teatre Romea.

Les entrades es posen a la venda a partir del 26 d'agost. Les podeu adquirir, per 29 euros per persona, a la planta baixa de Vil·la Flora. Inclouen l'entrada al teatre i l'autocar.

Un aire de família està dirigida per Pau Durà i hi intervenen, Maifé Gil, Francesc Orella, Ramon Madaula, Cristina Genebat, Àgata Roca i Jacob Torres. És una comèdia familiar que explica la història d'una mare i tres fills. Els dos nois estan casats. A un li han anat bé les coses, a l'altre no tant. I la filla és una soltera ferotge. Fan una trobada familiar setmanal el divendres al restaurant d'un d'ells. I les coses no van com haurien d'anar. El cambrer del restaurant s'hi fica pel mig i ja tenim l'embolic servit.

La sortida és com ja és habitual, en dimecres. A tres quarts de set de la tarda sortirà l'autocar de la parada de bus de Comediants.

^