ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Revetlles: coques i petards amb precaució
Sant Joan i Sant Pere
PUBLICAT Dimecres, 19.06.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Com cada any, amb l'arribada de les revetlles d'estiu, els organismes públics ofereixen consells per què les festes s'organitzin i es desenvolupin amb seguretat.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya ofereix als consumidors una sèrie de consells a l’hora de comprar i conservar les coques de revetlla. Trobareu tota la informació si entreu en aquest enllaç: Consells per mantenir les coques en bon estat

La Generalitat de Catalunya posa en marxa, també, una campanya l'objectiu de la qual no és restringir l'ús de material pirotècnic ni la celebració de les revetlles, sinó minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural. A la pàgina: www.gencat.ca/interior/revetlles es troben consells tant per manipular els petards com per encendre fogueres.

Per gaudir de les revetlles i les tradicions catalanes cal tenir en compte els riscos que comporten el foc i els petards. Quant als petards, s’ha de vigilar el comportament dels més petits, seguir les instruccions d’ús dels fabricants i no llançar coets a prop del bosc. Les fogueres s’han d’encendre aïllades dels edificis, sempre sota la supervisió d’adults i no s’hi ha de llançar elements que puguin explotar o enlairar-se. En els correfocs cal seguir les instruccions dels organitzadors i vestir-se adequadament.

consells revetlles - 2013

consells revetlles - 2013

Fitxer: generalitat_revetlles.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 2.58 MB

Cartell coques de Sant Joan - 2013

Cartell coques de Sant Joan - 2013

Fitxer: CoquesSTJoan_juny2011_apte.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.18 MB

^