Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 14.05.2019

Cartell Setmana Internacional dels MercatsLa Plaça Mercat organitza el taller de cuina "Cuida el teu cos amb productes del mercat. Fes compres i menús saludables". Serà aquest dissabte 18 de maig, d’11.00  a 13.00 hores, a la ubicació provisional del Mercat, al carrer Clausell. D’aquesta manera, se suma a la Setmana Internacional dels Mercats, una iniciativa que engloba mercats de fins a 24 països, amb l’objectiu de promoure la seva recuperació amb la compra de productes alimentaris de proximitat, frescos i de qualitat.

L’edició d’enguany, la sisena que se celebra, gira al voltant del lema “Mercats a prop del teu cor”. Un any més, el Mercat Municipal convida a formar part d’aquesta iniciativa a través d’un espai on s’aprendrà a gaudir d’una alimentació saludable i de proximitat. El taller de cuina ensenyarà a cuidar el cos amb productes del mercat per tal que es puguin fer compres i menús saludables.

Per participar-hi, només cal fer una inscripció prèvia a qualsevol parada de la Plaça Mercat. Tots els participants al taller tindran premi.

La Setmana Internacional dels Mercats és una iniciativa dels mercats anglesos que engloba a tot el món.  A Barcelona es va instal·lar de la mà de l’Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació de Barcelona i de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona.