ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet té 14.423 persones empadronades
PUBLICAT Dilluns, 08.01.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Estadístiques població imatge webEl Ple de l'Ajuntament ha aprovat, a la sessió extraordinària del 19 de desembre passat, la xifra oficial de canetencs i canetenques, d'acord amb la notificació del "Instituto Nacional de Estadística" (INE), que és qui publica les dades de població de tots els municipis de l'Estat espanyol.

Cada final d'any es donen les dades oficials corresponents al gener de l'any que acaba. Canet de Mar doncs, comptava a data 1 de gener de 2017, amb 14.423 persones empadronades. D'aquestes, 7.010 són homes i 7.413 són dones. Aquestes són les xifres oficials que donarà l'Ajuntament durant tot aquest any 2018.

L'Ajuntament té delegades a la Diputació de Barcelona a través d'un conveni algunes competències del padró i entre elles, bona part de la tramitació amb l'INE. El padró d'habitants es gestiona des de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament. Des d'allà es duen a terme les altes i les modificacions del padró a través d'un programa informàtic centralitzat per la pròpia Diputació. Tenir al dia el padró és una tasca feixuga i complexa pel qual la col·laboració ciutadana és indispensable. És important que els ciutadans s'empadronin al lloc on resideixen habitualment i que es faci amb el màxim de rigor. Els certificats i els volants de padró són requerits habitualment a l'hora de tramitar documentació amb altres administracions o sol·licitar ajuts i beques.

^