Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 23.04.2012

Jornades gastronòmiques Maduixa - 2012Aquest 21 d'abril han començat les Jornades de la Maduixa de la Vallalta al Maresme. Canet de Mar hi participa activament i la prova són els deu establiments, entre restaurants i pastisseries, que s'hi han adherit i que ofereixen als seus clients, durant aquest mes i escaig, plats i productes elaborats amb la maduixa com a ingredient especial.

Aquí els teniu detallats:

Restaurants

EL PARADOR DE CANET
Amanida de maduixes amb formatge de Parma
Bacallà confitat amb coulis de maduixa
Filet cruixent amb salsa de maduixa

A MEDIA LUZ
Amanida amb formatge de cabra gratinat, maduixes de Can Torrus, nous, panses i vinagreta balsàmica de maduixa. (10,26 euros)
Llaminera de porc a la brasa amb coulis de maduixa de Can Torrus als quatre pebres. (11,77 euros)
Filet de zebra a la brasa amb maduixes de Can Torrus tébies. (26,89 euros)
Carpaccio de maduixes de Can Torrus amb reducció de moscatell a la canyella. (4,86 euros)

6Q RESTAURANT
Amanida de formatge de cabra calent amb vinagreta de fruits vermells
Magret d’ànec amb maduixots en vinagre i foie
Sopa de maduixots amb sorbet de menta
Menú diari 13,50€
Cap de setmana 20€

MASSAMARE SANDVITXERIA
Espàrrecs verds i girgoles a la planxa amb oli de pernil i maduixes saltejades. (6,50 euros)
Sandvitx de maduixes amb formatge brie i rùcula. (3,90 euros)
Hamburguesa de vedella amb maduixes,pebre rosa i formatge de cabra gratinat (6,50 euros)
Trifàsic de maduixa. (2,50 euros)
Sangria de cava amb maduixes.(14,50 euros)

RESTAURANT EL MOLÍ
Amanida d’ ibèric  amb formatge fresc i vinagreta de maduixes
Amanida de maduixes amb vinagreta d’alfàbrega
Filet de vedella amb pomes i gotes de maduixa
Copa de mascarpone amb maduixes del Maresme
Menú diari 10€
Cap de setmana 18€

RESTAURANT DEL SANTUARI
Crema lleugera amb maduixes del Maresme

LA QUEIXALADA
Llesques i coques
Amanida de maduixots i fruits secs
Coca de camembert amb polpa de maduixes
Gotet de maduixa amb mascarpone

GATZARA
Aperitiu: Blody Mary de maduixa
Torrada de pa de cristall amb gelé de maduixa
1r plat: Gaspatxo de maduixa amb llagostins, crudités de verdures i migas de pa.
2n plat : Llaminera amb beicon, salsa agredolça i permantier de patata
Postres: Gelat de maduixa amb cremós de yogurt, biscuit de Malibú i gelatina d’Amaretto.
Vi, aigua i cafè
22 euros tot inclòs (menú pels dies 5 i 6 de maig)

Pastisseries:

PASTISSERIA CAMPASSOL
Vermells, pastís fet de planxa d'ametlla - mantega al maracujà i melmelada de maduixa (3,20 euros peça)
Pastissos de maduixa amb crema, nata o trufa (de 25,60 a 29,50 euros, segons la composició de gustos)
C/Ample, 42 - telèfon 93 794 02 56 - www.campassol.com

EL TALLER DEL DOLÇ
Cupcakes de maduixa (2,20 euros)
Riera Buscarons, 28 local B - telèfon 93 794 09 67 - www.eltallerdeldulce.es


Més informació de les Jornades gastronòmiques