A Canet de Mar sempre estem a punt d'utilitzar totes les oportunitats que el territori ens ofereix per fer promoció local. Per això ens afegim i participem activament en les accions de difusió comarcals. Ara són a punt de començar les Jornades gastronòmiques de la Maduixa del Maresme, una iniciativa del Consorci de Turisme Costa de Barcelona - Maresme, que aprofita la primavera i l'esclat d'aquesta fruita, per organitzar un esdeveniment que tindrà ressò a dins i a fora dels nostres municipis. Comptant amb els ajuntaments de la comarca i amb un elevat nombre de restaurants i pastisseries, les Jornades de la Maduixa prometen sorprendre'ns amb la gran varietat de plats i postres que es poden cuinar amb la maduixa del Maresme.
En som productors i per tant la frase de l'horta a taula és, en aquesta fruita, més real que mai. Collides al mateix dia i en el moment òptim de maduració, les maduixes arriben a restaurants i pastisseries perquè aquests elaborin la llarga llista de plats que se serviran durant les Jornades. Al Maresme, la maduixa que es conrea és la coneguda com a páraro, grossa i de sabor intens. Des del 21 d'abril i fins al 29 de maig, les podreu tastar a través de les activitats organitzades al voltant de les Jornades.
El dia 6 de maig, a Canet celebrarem la Diada de la Maduixa. Hi haurà activitats durant tot el dia relacionades amb aquesta fruita. L'espai central serà la plaça Universitat i les activitats coincidiran amb la Fira d'Artesania d'aquell cap de setmana.
Jornades de la maduixa 2012 Fitxer: MADUIXA2012_WEB.pdf Format: Acrobat-PDF |