ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La deixalleria municipal: un nou servei de recollida selectiva
PUBLICAT Dimarts, 20.04.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La deixalleria municipal de Canet, seguint amb les directrius marcades per l'Àrea de Medi Ambient, ha experimentat recentment tot un seguit de millores per contribuir a que els ciutadans i les ciutadanes ho tinguem més fàcil a l'hora d'adequar els nostres hàbits a un entorn sostenible.

Això s'ha traduït en una millora de les condicions i els equipaments i en un augment considerable de contenidors que permeten separar adequadament totes les fraccions de residus que generem. A banda d'això, les entrades i les sortides d'aquests residus s'han informatitzat.

Tot plegat sense que el servei deixi de ser gratuït per a particulars.

La recollida de residus és una de les línies de treball prioritària per aquest any 2004 per a la Regidoria de Medi Ambient que haurà d'implementar, tal i com marca la llei, la recollida de residus orgànics. En aquest sentit, la deixalleria ja s'encarrega ara de recollir i manipular correctament residus complexos que poden contenir productes tòxics, com per exemple, aerosols, pintures, vernissos, tóners d'impressores, fluorescents, piles o radiografies.

Per altra banda, a les millores de l'equipament cal afegir que els horaris s'han ampliat. Actualment, aquest equipament està obert de dilluns a dissabte de 8.00 a 13.00 hores i de 15.00 a 17.30 hores. S'aconsegueix així, que tant particulars com comerços disposin d'una franja de servei més àmplia. I per tal de millorar l'atenció al públic i l'estat dels equipaments, el consistori ha decidit destinar-hi una persona en règim de dedicació exclusiva.

Però la transformació i la millora del servei no queda aquí. També s'està treballant per d'adequació d'instal.lacions properes a la deixalleria on es porten a terme operacions d'emmagatzamatge temporal, així com accions de transvassament i manteniment de vehicles de recollida. També en aquesta línia, s'estan dissenyant itineraris educatius per a escoles i grups de ciutadans, alhora que s'estudien fórmules per bonificar els usuaris habituals de la deixalleria.


Nou horari de la Deixalleria:
De dilluns a dissabte
Matí: de 8.00 a 13.00 hores
Tarda: de 15.00 a 17.30 hores


Informació publicada el dimarts 20 d'abril de 2004

^