Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Comunicats oficials
PUBLICAT Dijous, 15.12.2011

L’Ajuntament de Canet de Mar, amb aquest comunicat, vol manifestar el ple suport a la comunitat educativa de Canet de Mar perquè el municipi disposi en un futur d’un segon Institut.

L´Ajuntament, fent costat a les mares i els pares, als professionals i als alumnes de Canet, vol manifestar el seu rebuig a l’ampliació de l’actual Institut en els espais de Vil·la Flora. L’actual Institut està actualment massificat, amb 200 alumnes més dels que pot acollir. Els alumnes d’ESO i de Batxillerat han de compartir els espais, la qual cosa fa impossible el correcte funcionament del centre.

Des de la Regidoria d’Educació, s’ha començat a treballar perquè l’embrió del Nou Institut s’ubiqui de forma provisional a l’Escola Universitària de Teixits de Punt.  Tanmateix,  l’Ajuntament  està treballant en la valoració de diferents terrenys, perquè d’aquí a tres anys, un cop acabat i complert el Pla de Sanejament, i amb unes finances municipals més sanejades i consolidades, sigui possible adequar un terreny per poder iniciar la construcció del segon Institut al nostre municipi.

Canet  necessita un segon Institut i el consistori treballarà en aquest sentit intentant vertebrar solucions de futur i manifestant la seva oposició a d’altres alternatives  que no resolen el problema de massificació que pateix avui l’Institut Lluís Domènech i Montaner.

Equip de Govern municipal