ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet tindrà el passeig Marítim que enllaça amb Arenys
PUBLICAT Dimarts, 25.10.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Platja zona CavaióL'alcalde Jesús Marín, ha confirmat que el projecte d'enllaç de Canet i Arenys a través del passeig Marítim, tirarà finalment endavant. Després de diverses trobades dutes a terme els darrers mesos amb representants de les dues poblacions i la Generalitat, ara s'està a l'espera d'una resolució final de l'Estat espanyol, pel que fa a alguns punts del projecte pendents de concretar.

Es tracta d'una inversió finalista que ja està adjudicada. L'execució estava aturada perquè Arenys de Mar s'hi oposava, ja que entenia que el projecte afectava negativament el seu territori, perquè li treia places d'aparcament a la zona de la tercera platja.

La previsió és que les obres s'iniciïn el 2012.  El passeig canviarà completament l'aspecte, es dignificarà una zona de Canet força deteriorada i es millorarà qualitativament tota la zona marítima i de l'avinguda Maresme. El projecte, anomenat Recuperació mediambiental de la platja del Cavaió, dóna resposta a una llarga reivindicació del nostre poble. Afecta un tram de 1.290 metres i es projecta en dos trams diferenciats per la platja seca. Serà zona de passeig de vianants, amb carril bici i zona d'arbusts d'ambient marí. Es recuperarà mediambientalment un espai paisatgísticament molt important i que ha perdut vegetació autòctona amb el pas dels anys.

^