ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte
23.07.2011
19:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Una nit en blanc per donar color a un somni
Del 23 al 24 de juliol
Organitza
Artgrup dels Vents

L'entitat local Artgrup dels Vents passarà Una nit en blanc per donar color a un somni. Aquest és l'eslògan que dóna títol a la iniciativa que començarà a les 19.00 hores del dissabte i 23 i fins a les 19.00 hores del diumenge 24 de juliol a la Plaça Universitat, davant la façana del CAP.

S'elaborarà una obra de 10 m x 6 m que posteriorment es dividirà en fragments que podran ser adquirits per 10 euros. Aquests 10 euros seran destinats íntegrament a la Fundació Els Garrofers per tal que puguin complir el seu somni, tenir tot l'equipament i serveis que els manquen per poder donar les màximes atencions i comoditats als residents.

La presentació es farà el dissabte a les 19.00 hores i serà a càrrec del periodista Xavier Sardà amb la presència de membres de la Fundació.

Durant les hores que s'anirà pintant el quadre, hi haurà col·laboracions literàries, musicals, etc. i la cloenda es farà el diumenge a les 19.00 hores.

Artgrup dels Vents estarà pintant 24 hores, la nit inclosa fins acabar l'obra i es podrà seguir la seva evolució a través del Facebook (Artgrup dels Vents Canet) on hi penjaran fotografies i vídeos contínuament.

Informació relacionada
La Generalitat satisfarà les quantitats econòmiques establertes
Ens hi acompanya la consellera Carme Capdevila
La Fundació Els Garrofers estarà al capdavant d'aquest projecte
^