Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 24.02.2004

Rua Infantil:
La Rua de les escoles de Canet, que va quedar suspesa a causa del mal temps, s'ha fet el dimarts 24 de febrer. Hi han participat tots els centres i les llars d'infants, excepte l'Escola Misericòrdia, que tenia la sortida prevista pel dimecres però també l'ha haguda de suspendre per la pluja. La previsió és fer-la el divendres 27.

A la rua del dimarts hi han participat:
Llar d'Infants Els Aneguets
Llar d'Infants Les Abelles
Llar d'Infants El Palauet -finalment, tampoc hi han participat-
Col.legi Santa Rosa de Lima
Col.legi Yglesias

Recorregut: Carrer Josep Mora, rieres Pinar, Buscarons i Sant Domènec, on acabarà la rua.

Des de les 13.30 estava prohibit l'estacionament als trams del recorregut de la rua i el trànsit es va restringir durant la cercavila.


L'Escola Misericòrdia farà la rua de Carnaval el divendres 27 de febrer. Una excursió programada des de feia temps, ha fet que alguns cursos no poguessin participar a la rua del dimarts. I la pluja no els ha permès celebrar-la el dimecres. Per això, aquesta escola fa la festa el divendres.

Recorregut: Passeig Misericòrdia, carrer Josep Mora, rieres Pinar i Marià Serra, ronda del Doctor Manresa i de nou passeig Misericòrdia fins a l'escola on acabarà la cercavila.

La Policia Local vetllarà també pel correcte desenvolupament de la rua, restringint el trànsit mentre aquesta transcorri, però no s'enretiraran els vehicles estacionats.


Informació publicada el dimarts 24 de febrer de 2004
Informació rectificada el dimecres 25 de febrer de 2004