Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 16.02.2004

Rua Infantil:

La Rua Infantil es farà el divendres 20 de febrer de 2004, a partir de les 15.00 hores. Hi participen les escoles i les llars d'infants de Canet.

Per tal que l´acte pugui desenvolupar-se amb normalitat, no es podran estacionar vehicles a partir de les 13.30 hores del divendres, a tota la riera Buscarons i a la riera Pinar entre els carrers Nou i Josep Mora.  El trànsit també serà restringit mentre transcorri la cercavila.

La concentració serà a les 15.00 hores al carrer Josep Mora i el recorregut es farà per les rieres Pinar i Buscarons fins a la riera Sant Domènec, on és previst que finalitzi.


Rua de Carnaval

La Rua de Carnaval es farà el dissabte 21 de febrer de 2004 a partir de les 18.30 hores, amb el recorregut següent:

Ronda del Dr.Manresa, avinguda del Dr.Marià Serra, rieres Pinar i Buscarons, carrer de la Font, plaça Macià, carrers Castanyer i Ample, riera Gavarra, avinguda del General Moragues i plaça Onze de Setembre.
 
L'estacionament de vehicles estarà prohibit a partir de les 16.00 hores del dissabte a tot el recorregut.  El trànsit també es restringirà mentre transcorri la cercavila.

Per tal que l'acte pugui desenvolupar-se amb normalitat, la Policia Local recomana que durant el transcurs de la rua i el moment previ al seu inici, la utilització del vehicle a la zona centre es disminueixi al màxim possible.

Informació publicada el dilluns 16 de febrer de 2004