Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
El delegat del Govern elogia les noves instal·lacions
PUBLICAT Dimarts, 07.12.2010
Inauguració gespa camp de futbol

Aquest dilluns festiu, el 6 de desembre, ha estat la data escollida per l'Ajuntament i pel Futbol Club Canet per fer la inauguració oficial de les noves instal·lacions del camp de futbol municipal. Ha estat una jornada festiva a la qual ens ha acompanyat el delegat del Govern central, l'excm. sr. Joan Rangel.

El delegat del Govern ha estat rebut per l'alcalde Joaquim Mas i per regidors i regidores de l'Equip de Govern, amb el regidor d'Esports, Antoni Isarn al capdavant. A l'Ajuntament l'hem obsequiat amb un exemplar del llibre Canet de Mar. Historia i arquitectura, el darrer volum de la col·lecció estudis de patrimoni. L'alcalde ha aprofitat la trobada per agrair al representant del Govern de l'Estat espanyol l'adjudicació del FEOSL, el conegut com a Pla Zapatero 2, gràcies al qual s'han pogut fer a Canet, obres com la de la gespa del camp de futbol. Li hem detallat el conjunt d'obres que hem fet a Canet amb els diners adjudicats, que han estat 1.445.585 euros en total. A diferència de l'any passat, en què vam fer servir els diners del primer Fons estatal per urbanitzar tot el tram inferior de la riera Gavarra, aquest 2010 els hem destinat a tretze projectes diferents.  També s'han tractat altres temes amb el delegat, com ara les recent començades obres de l'estació de tren, també responsabilitat del Govern central.

Inauguració de la gespa i presentació dels equips 2010 - 2011
Inauguració gespa camp de futbol Al camp esperaven el delegat del Govern i els representants de l'Ajuntament centenars de pares, mares i familiars dels joves jugadors del Futbol Club Canet, encapçalats per la directiva del Club i pels entrenadors de tots els equips. Tampoc s'han volgut perdre la cita el president de la Federació Catalana de Futbol, el sr. Jordi Casals, així com representants de l'empresa que ha dut a terme la instal·lació, Teyco, s.l. i persones vinculades sentimentalment al club, com ara el jugador del RCD Espanyol, Jordi Amat, que va començar de petit jugant al Canet.

Després dels parlaments del regidor d'Esports de l'Ajuntament, del president del Canet Futbol Club, Carles Sales, del president de la Federació, de l'alcalde i del delegat del Govern, ha estat el torn de presentar, un a un, tots els equips que representen Canet a la temporada que va començar a l'octubre. Més de dos-cents jugadors de totes les categories, des de pre-benjamí fins al primer equip, que juga a tercera categoria territorial.

El projecte