Aquest any serà la 7a vegada que se celebra a Canet de Mar la Diada de la maduixa, aquest esdeveniment s'organitza junt amb els municipis maresmencs de Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol, Sant Iscle de Vallalta i Arenys de Munt.
La 7a Diada de la maduixa de la Vallalta al Maresme es durà a terme durant els dies 1 i 2 de maig, coincidint amb La Fira d'artesania. Estarà situada a la riera Sant Domènec de 10.00 a 21.00 hores i es vendran maduixes de la Vallalta.
Les maduixes del Maresme sempre han estat molt apreciades pel consumidor. Una de les varietats més típiques és la Pájaro, que es caracteritza perquè té un color vermell intens, una gran dolçor i una forma molt regular.
Del 24 d'abril al 23 de maig, 12 restaurants de Canet de Mar utilitzaran en alguns dels seus plats la maduixa com a element principal.
Restaurants participants
Casa Roura. Riera Sant Domènec, 1. Tel. 937940375 www.casaroura.com
Cuina tradicional. Carpaccio de rap i maduixes amb coulis de crítics. Filet de vedella amb reducció de maduixes i nabius
Restaurant Sa Rosa. Balmes, 2. Tel. 93 794 10 00
Cuina Casolana. Maduixes del Maresme
La Menta. Rial Figuerola, 2. Tel. 93 794 31 87
Cuina casolana. Crep de melmelada de maduixes
Restaurant del Santuari de Nostra Senyora de la Misericòrdia. Parc del Santuari. Tel. 93 794 10 07
Cuina de mercat. Crema lleugera amb maduixes de temporada
Braseria El Rebrot. Riera Buscarons, 25. Tel. 93 794 34 97
Esmorzars de forquilla. Cuina catalana. Primer plat: amanida de pernil
ibèric amb maduixes. Segon plat: capçal de llom amb salsa de maduixes al porto. Postres: broqueta de maduixes
Restaurant A Media Luz. Riera Gavarra, 19. Tel. 93 794 37 25
Braseria i pasta
Restaurant 6Q. De la Font, 21. Tel. 93 794 05 09. www.6qrestaurant.com
Cuina mediterrània i d´autor. Magret d´ànec amb pinya i vinagreta de fruits vermells. Postres: sopa de maduixes amb sorbet de menta
Restaurant El Mos. Riera Buscarons, 62 (davant de la plaça del mercat). Tel. 93 794 06 97
Cuina casolana. Crema catalana amb maduixes. Pinya amb maduixes flamejades i gelat de vainilla
La Sargantana. De la Font, 2. Tel. 93 795 67 80
Amanida de fruites variades i maduixes amb vinagre de Mòdena. Coca camembert amb melmelada i salsa de maduixa
Restaurant La Font. Rafael Massó, 1-3. Tel. 93 794 36 73
Cuina de mercat. Primers plats a escollir: amanida de pernil d´ànec amb maduixa, pinyons i codony, o espàrrecs verds amb formatge brie i melmelada de maduixa. Segons plats a escollir: entrecot de vedella amb formatge de cabra gratinat i
salsa de maduixes, o bonítol amb salsa agredolça i maduixes. Postres a escollir: milfulles amb crema i maduixes, o sopa de maduixes amb gelat de vainilla.
Preu menú: 25 € (no inclou el vi)
La Queixalada. Castanyer, 18. Tel. 93 795 67 80
Llesques i coques. Amanida de fruites i maduixots. Coca camembert amb polpa de maduixes
Restaurant Mont Marí. Av. del Maresme, 10. Tel. 93 794 09 58
Cuina mediterrània, especialitzada en peix i paelles. Maduixes del Maresme flamejades al pebre amb gelat de vainilla
Per a més informació:
Ajuntament de Canet de Mar
Tel. 93 794 08 98
turisme@canetdemar.cat
www.canetdemar
Fulletó jornades maduixa. Fitxer: 080410_Maduixa_2010_DEF.pdf Format: Acrobat-PDF |