Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 08.02.2010

Avís: la final s'ha ajornat perquè, amb les baixes temperatures de les darreres nits, a la pista hi havia gel i no es podia garantir la seguretat dels jugadors. Encara no s'ha comunicat la nova data.


Equip aleví Club Tennis Canet 1971 Aquest diumenge 14 de febrer, a partir de les 9 del matí, es disputarà al Club Tennis Canet 1971, la final del Campionat de Catalunya de la divisió d'or. L'equip aleví masculí del club de Canet ha aconseguit arribar-hi, guanyant alguns dels clubs de més prestigi i renom de Catalunya.

La final la disputaran contra l'equip de la mateixa categoria del Tennis La Salut. Guanyin o no, els de Canet participaran a finals d'agost al campionat d'Espanya, que es farà a Múrcia, ja que la final dóna pas directe al campionat estatal. 

L'equip aleví està format per 7 nois d'entre 10 i 11 anys i la final constarà de 7 partits, 5 individuals i 2 dobles.


Les noies també fan mèrits

Equip aleví femení Club Tennis Canet 1971
A més a més de l'equip aleví masculí, l'aleví femení també juga una final del Campionat de Catalunya, en aquest cas del grup argent per l'ascens al grup or.

Aquestes 5 nenes d'entre 9 i 11 anys, han deixat enrere clubs com el C.T. Barcelona-Teià, C.T. Montblanc i el darrer cap de setmana al C.T. Urgell. Aquest dissabte, 13 de febrer, jugaran la final contra el C.T. Cunit (Tarragona). Cal reconèixer el gran mèrit obtingut, ja que la majoria d'elles encara son benjamines.