Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 05.02.2010
camp de futbol municipal

El nou Fons estatal per a l'ocupació i la sostenibilitat local, impulsat pel Govern de l'Estat espanyol i corresponent a aquest any 2010, ha donat un nou impuls als ajuntaments per poder sol·licitar subvencions en matèries relacionades sobretot amb el medi ambient, la innovació econòmica i les iniciatives socials.

El Govern municipal ha estat aquest gener gestionant les sol·licituds de la subvenció dels projectes que presentem, entre ells el subministrament i la col·locació de la gespa artificial al camp de futbol municipal.

L'Ajuntament ha fet ja la sol·licitud d'aquest projecte, que ha estat llargament reivindicat des del Club de futbol de Canet.  Les obres impliquen no només la col·locació de la gespa, sinó també el sistema de reg, ja que tot i ser artifical, aquesta gespa també requereix que es regui per facilitar el joc i evitar lesions als esportistes, la il·luminació, pavimentació exterior, tancaments i marcador electrònic i material esportiu divers, com ara porteries i zona de banquetes.

L'obra té un cost de 550.000 euros, als quals s'ha d'afegir els 20.000 euros de la redacció del projecte d'obra.

L'Ajuntament va fer al mes passat una reunió amb els responsables del Canet Futbol Club per explicar-los com s'ha gestat la iniciativa, l'estat en què es trobava la subvenció i les previsions de tota l'obra. La subvenció està tramitada i estem a l'espera de rebre la confirmació per part del Govern central, resposta que podem rebre aproximadament en el termini d'un mes. L'obra durarà uns quatre mesos. Per tant, si no hi ha cap entrebanc, el futbol de Canet podrà estrenar camp de gespa la pròxima temporada, la 2010 - 2011.

De moment, l'Ajuntament ja ha rebut confirmació del Govern espanyol de l'aprovació de quatre projectes presentats:

  • Millora de l'enllumenat públic de carrers
  • Aula d'informàtica per Vil·la Flora
  • Millora de l'enllumenat del passeig Marítim
  • Modernització d'infraestructures informàtiques de l'Ajuntament