ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Consell Municipal de Cultura dóna ple suport a la Comissió de l'Odèon
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
PUBLICAT Divendres, 31.10.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El passat dia 25  d´Octubre va celebrar-se a la Masoveria de Vil·la Flora el 6è Plenari del Consell Municipal de Cultura, al qual hi estaven convidats totes les entitats culturals, les AMPES, associacions de veïns i partits polítics de Canet de Mar.

En el marc d´aquest plenari i a petició de les persones assistents es van prendre entre d´altres els següents acords:

1. El Plenari del CMC manifesta unànimement que l'Odèon ha de ser un equipament cultural i per això dóna suport al Projecte Odèon tal i com s'ha expressat i debatut en els tres darrers plenaris (9 de novembre de 2002, 25 de maig de 2002 i 19 de març de 2003) i  en el marc del Cicle de 4 taules rodones celebrades a l´octubre de 2002 a la Biblioteca P. Gual i Pujadas.

2. El Plenari del CMC manifesta unànimement el seu suport i la seva confiança amb la Comissió de Seguiment del Projecte Odèon,  integrada per representants de l´Ajuntament, de l´ACPO i Els Comediants. També manifesten que com a comissió de treball del CMC i d´acord amb els estatuts s´elevaran les conclusions al Plenari del CMC, a la Comissió de Govern i/o al Ple de l´Ajuntament com a òrgans col·legiats representatius amb capacitat per prendre decisions.

Manifesten el seu acord explícit els següents representants de les entitats representades al Plenari:

De les entitats socials i culturals: Sr. Ricard Benlliure d´Adak; Sr. Carles Sàiz i Sr. Quim Masvidal de l´Àmbit - Edicions Els Dos Pins; Sr. Narcís de Miguel Rabassa i Toni de Miguel d´Amics de la Sardana: Neus Soler i Victòria Ibars d´Artenac; Mònica Majó i Montserrat Fàbregas d´ACCAI; Jordi Sisquella i Quirze Planet d´ACPO; Gemma López de Canet Pro Música i Escola de Música; Sr. Francesc Esterlich del Centre Parroquial i l´Orfeó Misericòrdia; Teresa Brugarola i Gemma Martí del CAC;  Miquel Lorencio de la Comissió Carnaval; Francesc Arcas del CEC; Neus Fornaguera i Susanna Gratovil del Consell de Joves; Joan Font de Els Comediants; Sra. Montserrat del Castillo de l´Escola El Revolt;  Marta Rovira, Aurèlia Fernández i Jordi Planet de Gea XXI; Xavier Vilà de la Comissió de les Havaneres; Assumpta Revoltós i Pepita Subirà de Sàlvia; Carlota Riera d´Strankis; Fina Gelpí  del Grup Tastacontes; Pep Parra de la Fundació Cançó i Sr. Vicenç Lamana i Eva Nogueras de Creu Roja;
:
Dels representants de Grups Municipals: Sr. Narcís Cortada d´ERC; Sra. Marisol Pacheco del PSC;

De les persones nominades pel regidor:
Ana Mª Osias del PP; 

Dels equipaments municipals: Sra. Irene Feliu de la Biblioteca P. Gual i Pujadas, Sra. Mercè Valls del Centre Cívic i Cultural de Vil·la Flora; Sra. Mª Rosa Martínez de Ràdio Canet

I Òscar Figuerola com a 2on Tinent Alcalde de Cultura i Comunicació  i president del CMC.

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
^