Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 27.10.2003

Aquest 26 d'octubre, l'Ajuntament, la Unió de Botiguers, la Plaça Mercat i el Centre d'Estudis Canetencs, han presentat als botiguers i comerciants del poble el projecte Canet pas a pas, un recorregut per la història local a través dels carrers i els barris.

Els botiguers han pogut veure l'esboç del segon àlbum de fotos. Aquesta vegada hi haurà més pàgines i, per tant, més cromos. Això també vol dir que hi participaran més botigues, cap a una vuitantena. S'editaran 1.500 àlbums i els premis seran, com en la primera edició, vals de compra que es podran bescanviar a qualsevol de les botigues participants. Hi haurà 4 premis de 300 euros i 30 premis de 60 euros.

pas a pas 2003Joan Fuentes, regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, va destacar que s'ha tirat endavant aquest segon projecte perquè l'anterior, el M'agrada Canet! va ser un èxit, que ara es vol repetir. El regidor va agrair la tasca de les responsables de la Casa museu Domènech i Montaner, que van ser les encarregades del contigut del primer volum. També va fer esment a la tasca de l'anterior regidor de Comerç, Eduard Jover, que era present a l'acte, atribuint-li part de l'èxit del primer àlbum. I, fent referència al Canet pas a pas, Joan Fuentes va agrair les aportacions dels membres del Centre d'Estudis Canetecs i dels seus col.laboradors i dels botiguers i ciutadans per tornar a mostrar una actitud tant receptiva i participativa.

Francesc Arcas, del Centre d'Estudis Canetencs, va explicar el perquè del títol de l'àlbum. Canet pas a pas vol engrescar la població perquè tot passejant, s'aprecïi com ha canviat el poble. El sotstítol un viatge per la història dels nostres barris, és prou entenedor.
Arcas va voler agrair la tasca de César Sàiz, que ha estat l'encarregat de fer la recerca fotogràfica.

pas a pas 2003L'acte també va servir per presentar els resultats de la primera edició. Lluís Muns, de l'empresa S'imagina, responsables de la direcció tècnica dels dos àlbums, va destacar en la seva intervenció, el bon ambient que s'ha aconseguit amb la campanya M'agrada Canet. L'àlbum el van completar 963 persones i hi havia 61 establiments participants. Com a perfil de persona que ha fet l'àlbum, Muns va citar el d'una dona major de 36 anys i nascuda a Canet.

Muns va fer esment també a l'ampli ressò que va tenir M'agrada Canet als mitjans de comunicació, no només als locals i als comarcals, sinó també en els d'àmbit regional.


La Unió de Botiguers va aprofitar l'acte per lliurar als assistents un quadern on es resumeix la seva trajectòria a través de les campanyes comercials dutes a terme fins avui. Amb el llibret es va donar als botiguers un resum de les estadístiques obtingudes de la campanya M'agrada Canet.

Canet pas a pas sortirà al carrer el mes de gener i acabarà al març, igual que la primera edició. La campanya també es clourà amb una gran festa on es farà el sorteig dels premis entre tots els qui completin l'àlbum.


Informació publicada el 27 d'octubre de 2003