Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 29.05.2009

El passat 10 de maig es van celebrar al Pavelló Joan Creus de Ripollet el 5è Campionat de Catalunya infantil de Boccia i Slalom i el 2n Campionat de Catalunya Júnior de Boccia.

Dintre de les activitats extraeducatives que es fan a les instal·lacions de l´Institut Lluís Domènech i Montaner cedides gràcies al conveni signant entre l´Ajuntament i l´Institut, els nois i noies que practiquen boccia a la zona  ho poden fer els dimarts al gimnàs de l´Institut.

D´aquests nois i noies es van presentar al campionat: l´Aleix López que viu a Argentona i va quedar tercer qualificat en la categoria de boccia infantil, la Núria Serra que viu a Arenys de Mar i va quedar primera qualificada d´slalom infantil i la Teresa Puig que viu a Canet de Mar i va quedar Campiona de Catalunya 2009 i millor esportista de boccia júnior.

La boccia és un esport exclusivament paralímpic des de 1988. És un esport semblant a la Petanca i on només participen persones en cadires de rodes amb graus afectacions per paràlisi cerebral i altres minusvalies físiques severes. Es juga amb 6 boles vermelles i 6 boles blaves, un color per a cada participant, i una bola blanca (diana). L´objectiu és apropar al màxim les boles del jugador a la diana. Es pot jugar individualment, per parelles o per equips.