Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 16.03.2009
Punt de llibre aniversari Biblioteca

Aquest 2009 celebrem els 10 anys del trasllat del servei de biblioteca a l'edifici de l'Ateneu Canetenc. 

La Biblioteca P. Gual i Pujadas ha preparat un matí de celebració aquest dissabte, 21 de març, que justament és el dia que es compleixen aquests 10 anys.


A les 12 del migdia començarà l'acte oficial, que s'iniciarà amb un breu parlament del regidor de Cultura, Òscar Figuerola. Després podrem veure l'àudiovisual la Biblioteca, 10 anys a l'Ateneu un recull gràfic dels moments més destacats d'aquesta dècada a l'Ateneu. La presentació del punt de llibre commemoratiu del naixement i el trasllat de la Biblioteca i la inauguració de l'exposició que porta el mateix nom de l'àudiovisual, tancaran el matí de celebració.

L'acte comptarà amb l'assistència de Jordi Permanyer, cap del Servei de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Durant tot l'any s'aniran fent actes que recordaran aquesta efemèride, fins enllaçar amb la celebració, al desembre, dels 90 anys de biblioteca a Canet.  La Biblioteca, que porta el nom del franciscà canetenc Pere Gual i Pujadas, va estar durant 80 anys, situada al passeig de la Misericòrdia, a l'edifici que avui és seu de l'Escola de Música.

L'any 1999 es va traslladar a l'Ateneu Canetenc, edifici modernista construït per Lluís Domènech i Montaner el 1887.