ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Es reprèn la construcció dels passos subterranis
Treballs de nit per travessar la via del tren
PUBLICAT Dimecres, 30.04.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

passos subterranis L'Ajuntament ha rebut finalment la notificació de represa de les obres dels passos subterranis de Canet. S'estava a l'espera del permís d'ADIF, responsable del trànsit ferroviari a l'Estat espanyol, per poder foradar el terreny i travessar la via del tren. Aquest permís ha arribat i ja hi ha data per fer els treballs:  les nits del 16 al 17, del 17 al 18 i del 23 al 24 de maig.

Es treballa de nit per no entorpir el pas de combois, ja que mentre es facin els treballs s'ha d'interrompre la circulació.  El primer cap de setmana es treballarà al pas de la zona dels vagons, passada l'estació de tren. El segon cap de setmana es farà en els altres dos, el que està davant la plaça Barris i el que està davant l'Hospital residència Guillem Mas. L'inici de l'obra es preveu que sigui a les 10 de la nit i s'allargarà fins a la matinada.

Amb aquesta actuació es reprèn l'obra, aturada per la manca del permís d'ADIF. Ara ja no s'interromprà i s'espera que els passos estiguin enllestits abans de l'estiu.

L'Ajuntament demana disculpes als veïns si en algun moment els treballs poden donar-los alguna molèstia.

^