Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
L'Ajuntament forma part de la comissió de seguiment del conveni signat l'any 2006
PUBLICAT Dimarts, 22.04.2008

Conveni EUETTP Aquest abril s'ha constituït, en un acte solemne a l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica en Teixits de Punt, la comissió de seguiment del conveni signat al juny de 2006, i que apostava per la transformació de l'Escola en un centre d'innovació i recerca tecnològica.

El diputat de l'Àrea de Coordinació i Govern Local de la Diputació de Barcelona, el senyor Antoni Fogué, va presidir la trobada. Avui el senyor Fogué ha deixat aquest càrrec per assumir el de president de la Diputació de Barcelona, en substitució de Celestino Corbacho, recentment nomenat ministre de Treball i Immigració.

Acompanyaven el senyor Fogué, la diputada d'Educació, senyora Carme Garcia, l'alcalde de Canet, Joaquim Mas i Miquel Soler, director de l'Escola. Amb ells una àmplia representació de tècnics i responsables de la Diputació, la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Mataró, directius del centre tecnològic Cetemmsa, de TecnoCampusMataró i representants de l'Escola de Teixits.

L'alcalde de Canet estava acompanyat dels tinents d'alcalde Cati Forcano, Òscar Figuerola i Sílvia Tamayo. Aquesta darrera, com a responsable de l'Àrea d'Educació a l'Ajuntament de Canet, és la representant del consistori a la comissió de seguiment del conveni.

Comissió seguiment EUETTP L'acte de constitució de la comissió serveix per donar el tret de sortida a la nova etapa de l'Escola Universitària de Teixits de Punt de Canet. El procés de transformació es basarà en tres àmbits d'actuació. Per una part, com a Centre de Recerca, oferirà serveis de transferència de tecnologia a les empreses. Per altra banda, possibilitarà cursos de post-grau i de capacitació professional en els camps científics i tecnològics. I per últim, preservarà i difondrà el coneixement de què disposa mitjançant un projecte museístic interactiu obert a tota la societat.

Per portar a terme aquesta transformació, l'Escola compta amb els seus professionals, a qui facilitarà l'adaptació al nou perfil requerit, així com la direcció operativa del centre tecnològic Cetemmsa.

L'Escola mantindrà la formació universitària fins l'any 2011 per atendre amb garantia els alumnes matriculats el darrer curs 2006 - 2007.