Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Programa de concerts per a joves
PUBLICAT Dijous, 28.02.2008

logo Masoveria aktiva L'associació de joves ADAK, amb el suport i la col·laboració de l'Àrea de Joventut, prepara una sèrie de concerts alternatius per donar a conèixer grups novells. Tal i com diuen ells mateixos a la pàgina Masoveria Aktiva, volen proposar una oferta lúdica alternativa per a les nits d'hivern.

Tenen previst organtitzar cada quinze dies un concert i convidar a diferents grups de la zona, grups que encara no són gaire coneguts i que amb aquestes concerts tenen una oportunitat de mostrar la seva música.

Els concerts es faran a la Masoveria els divendres a les 23.00 hores i són gratuïts.

Grup Beside a la Marató El primer es fa el divendres 29 de febrer i s'hi conviden dos grups relacionats amb el Punk, Jugos vaginales d'Arenys de Mar, que fan punk teatral i La Pandilla basura de Mataró, que són un grup de rock-punk.

El divendres 14 de març  presenten els Fotat de Premià que es dediquen al pop-rock i Angram de Barcelona que fan rock. El divendres 28 de març vindran els Clímax de Mataró amb música rock-pop i Beside de Sant Pol tocant rock.

Els joves d'ADAK s'han proposat que aquests concerts serveixin com a concurs per aconseguir alguna de les places disponibles per a la 6a Festa Skalokal, que se celebrarà el proper setembre.

Si voleu més informació sobre les activitats de Masoveria Aktiva i sobre ADAK, entreu a l'espai d'entitats ADAK


A la imatge, el grup Beside a Vil·la Flora, amb motiu de la Marató de TV3. Foto cedida